Detta är fläskfilépasta, snarlik den man beställer ute på en kvarterskrog. Den är krämig och god och innehåller alldeles för mycket grädde. Men ack så god den är!
Fläskfilépasta, 4 helgportioner eller 6 vardagsportioner
2 gula lökar
1 stor burk champinjoner
1 vitlöksklyfta
1 buljongtärning
2 ½ dl vatten
1 msk soja
Grillkrydda
Salt
Svartpeppar
Maizena brun redning
Smör till stekning
Penne pasta
Skär fläskfilén i bitar. Hacka löken och låt champinjonerna rinna av. Fräs lök, vitlök och champinjoner i smöret och tillsätt sedan fläskfilén. När fläskfilén är klar tillsätt vatten, buljongärning och grädde. Krydda med soja, salt, peppar och grillkrydda. Red av med maizena. Låt puttra lite och vänd sedan ner kokt penne pasta i såsen.
Riv över parmesanost och servera!
Hur gott såg inte detta ut då!!!!?
SvaraRaderaKan riktigt känna smaken...
Har inte ens ätit frukost än.
Ska göra några goda mackor till mig och sambon, vi ska stå på bakluckeloppis idag och förhoppningsvis bli av med lite saker som inte används längre.
Ha en skön Söndag!
Mvh Åsa.
Ååååh gud så gott det där lät! ska verkligen testa snart, kanske den här helgen!
SvaraRaderaDet här är verkligen supergott!!! Tack så jätte-jätte-jättemycket för receptet!!!
SvaraRadera/Mia